Study Visit to Peace Palace 2020

Our students from the Department of Political Science and International Relations paid a study visit to Peace Palace on February 15, 2020.

Throughout their visit, they had an opportunity to gain hands-on experience outside their classroom setting and to have a good understanding of the value of peace and stability.

Winners of Smart Axiata’s Leadership Project were awarded with 2-month internship in Malaysia

Three ParagonIU students completed their two-month internship in Malaysia which was a part of the SmartEDU USDP program launched by Smart Axiata. Vireak Kunthy, Chandevipha Hourn, and Priyanith Keo were members of an 8-member team. This opportunity was awarded to them after they won the $1800-dollar leadership competition in which they were challenged to use their innovative ideas to reduce the cost of Smart Axiata’s high call traffic and also find ways to manage cost-effective calls using both existing and new digital solutions.

Paragon International University Model United Nations Presidential Election 2019-2020

Here are some activities of our PIUMUN "Paragon International University Model United Nations" Presidential Election for this new academic year. Congratulations to newly elected President and Vice President.

Election procedure is a replica of actual election in terms of its consecutive steps, ranging from candidate registration and election campaign to presidential debate and voting.

Quiz Winner Announcement

Congratulations to our Quiz Winners!!!

Why should you choose Paragon International University?
• ParagonIU is one of the leading universities in Cambodia providing international quality education
• We provide state-of-the-art facilities and supportive students services that enhance students learning experiences

PIUMUN Certificate Ceremony 2019

A fruitful year of Paragon International University Model United Nations Club of AY 2018-2019 already came to an end with this remarkable certificate ceremony.

The former President (Ung Hak Heng) and his Executive Council members delivered their final, meaningful remarks upon their annual reports.

The newly elected President (Ek Bunly) and Executive Council took official oath to run the club for this new academic year 2019-2020.

Congratulations to every student for your active participation in PIUMUN club!

Delegation from Tsinghua University 2019

Our Honorary Chairman H.E. Sophalleth EANG and staff received the delegation from Tsinghua University's School of Public Management to discuss about academic and industry connection opportunities and explore future cooperation between both universities.

Study Site Visit at ChipMong Industries 2019

Our architecture and engineering students paid a study site visit to ChipMong Industries. They had opportunities to engage in practical experience outside the classroom setting.

Throughout their visit, they went to observe three main production lines including roof tile production, PVC production, and batching plant.

From a timid girl to a grad student who traveled to 16 countries

Flashing back to six years ago, I would never have imagined myself to grow into the person I am today. After graduating from high school in 2013, I did not have any settled goal or future purpose due to a lack of academic support. When asked, “What do you want to do in the future or what is your plan?" Usually, my answer would be, "I don't know, "until I was introduced to the programs and curriculum at Paragon International University (previously known as Zaman University), It was then that I realized my passion and interest in global affairs and social issues.

Students visit the US for Summer Study Trip

Paragon International University led a group of students from various majors for a two-week Summer Study Trip in the United States. The tour includes studies and discussion in the real classrooms with the students there. They also got the chance to explore arts, culture, economics, through different visits at museums, tourist attractions, shops and city sight-seeing in Boston and New York City.